Pierre

10 års erfaring med service, og utdannet som sommelier. Ansvarlig for å smake alt Quentin lager.

Quentin

Har alltid drømt om sitt eget konditori. Han har tideligere jobbet med de beste, og lager nå sine egne kreasjoner på L'ardoise

L'ardoise åpnet dørene i mai 2015, og er drevet av Pierre og Quentin - to engasjerte franskmenn med stor fagkunnskap og bred erfaring. Nå har dem fått hjelp av kjøkkensjef Charles som tilbyr alltid noe nye hjemmelagde franskinspirerte retter og Daniel, vår hovmester, som vil alltid gjøre det lille ekstra for deg.

 

Quentin varter alltid opp med herlige kreasjoner i konditoravdelingen: kaker, terter, makroner, madeleine, Bordeaux-spesialiteten Cannelé, bakverk - samt mange andre franske delikatesser.

Du er også velkommen til å bruke våre lokaler til lukkede arrangementer, i privat regi på opptil 60 kuverter/gjester.

Bienvenue!

Åpningstider

tirsdag til lørdag: 11:00 - 00:00

Søndag og mandag: kun for lukket selskap

Adresse

 

 

Thereses gate 20

 

Oslo