Pierre

15 års erfaring med service, og utdannet som sommelier.

Ansvarlig for å smake alt Quentin lager

Quentin

har bestemt seg for å jobbe i kjøkken i en alder av 5. Han har tideligere jobbet med de beste i Frankrike og Luxembourg. Lager nå sine egne kreasjoner, salte og søte på L'ardoise

L'ardoise åpnet dørene i mai 2015, og er drevet av Pierre og Quentin - to engasjerte franskmenn med stor fagkunnskap og bred erfaring. Nå har dem fått hjelp av våre franske kjøkkensjef som tilbyr alltid noe nye hjemmelagde franskinspirerte retter og Daniel, vår hovmester, som vil alltid gjøre det lille ekstra for deg.

 

Quentin varter alltid opp med herlige kreasjoner i konditoravdelingen: kaker, terter, makroner, madeleine, Bordeaux-spesialiteten Cannelé, bakverk - samt mange andre franske delikatesser.

Du er også velkommen til å bruke våre lokaler til lukkede arrangementer, i privat regi på opptil 60 kuverter/gjester.

Bienvenue!

Åpningstider

tirsdag / fredag: 15 - 23

lørdag : 12 - 00

søndag : 13 - 21

 

 

Thereses gate 20, Oslo

 

Pierre@lardoise.no

221 10 965